Discount 5% pentru comenzile online!

Anunturi | Promotii

Discount 5% pentru comenzile online!

Postby Marius » November 19th, 2008, 2:38 am

Pana la sfarsitul anului 2008 toate comezile online beneficiaza de un discount de 5%. Va uram mult succes!

Comanda acum!MODALITATI DE LIVRARE
Produsele comandate se livreaza in toata tara cu ajutorul firmelor de curierat rapid, iar data si termenul de livrare sunt alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului.

Costul transportului va fi suportat de catre client pentru comenzi mai mici de 1000 RON in Iasi.

Transportul este gratuit pe raza orasului Iasi, daca valoarea produselor comandate depaseste 1000 RON.

In alte localitati, transportul este gratuit daca valoarea produselor comandate depaseste 2000 RON; pentru valori mai mici de 2000 RON, costul transportului este suportat de catre client.

Durata livrarii este variabila in functie de distanta si de perioada aleasa (de exemplu perioada sarbatorilor este mai aglomerata).

PLATA
Plata se poate face in numerar, integral, catre curier, in momentul livrarii comenzii la adresa indicata de dumneavoastra. Plata se face in RON , la valoarea din momentul confirmarii telefonice a comenzii dumneavoastra.

TERMENI DE LIVARE SI GARANTIE
Livrarea produselor se face in cel mult 7 zile (uzual 2 zile) dupa ce veti fi contactat telefonic de catre un operator Elen & Mar si veti avea confirmarea existentei in stoc a produselor comandate. Podusele sunt livrate in ambalaj original, insotite de factura fiscala, si asigurate pe durata transportului. In cazul constatarii unei defectiuni a produsului la deschiderea coletului, datorita transportului sau a producatorului, accesoriile auto, vor fi schimbate de catre societatea noastra in cel mai scurt timp posibil numai in urmatoarele conditii: produsele defecte vor fi impachetate in ambalajul de transport original sau intr-o cutie din carton dublu stratificat pentru o cat mai buna protectie pe durata transportului si trimise la sediul nostru. O data constata defectiunea se vor inlocui imediat si trimise la adresa dvs. fara nici un cost suplimentar!
Image
Marius
Membru
 
Posts: 34
Joined: November 18th, 2008, 11:27 pm

Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron