Formular Oferta pret

Lauda-te cu ce ai...

Formular Oferta pret

Postby administrator » November 17th, 2008, 5:16 pm

Iti putem trimite acasa aproape orice piesa auto intr-un timp foarte scurt. Tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi un cont pe site si in cazul in care produsul cautat lipseste pasul urmator este sa completezi forumularul de mai jos. Succes!

Creeaza-ti cont aici.


MODALITATI DE LIVRARE
Produsele comandate se livreaza in toata tara cu ajutorul firmelor de curierat rapid, iar data si termenul de livrare sunt alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului.

Costul transportului va fi suportat de catre client pentru comenzi mai mici de 500 RON.

Durata livrarii este variabila in functie de distanta si de perioada aleasa (de exemplu perioada sarbatorilor este mai aglomerata).

PLATA
Plata se poate face in numerar, integral, catre curier, in momentul livrarii comenzii la adresa indicata de dumneavoastra. Plata se face in RON , la valoarea din momentul confirmarii telefonice a comenzii dumneavoastra.

TERMENI DE LIVARE SI GARANTIE
Livrarea produselor se face in cel mult 7 zile (uzual 2 zile) dupa ce veti fi contactat telefonic de catre un operator Elen & Mar si veti avea confirmarea existentei in stoc a produselor comandate. Podusele sunt livrate in ambalaj original, insotite de factura fiscala, si asigurate pe durata transportului. In cazul constatarii unei defectiuni a produsului la deschiderea coletului, datorita transportului sau a producatorului, accesoriile auto, vor fi schimbate de catre societatea noastra in cel mai scurt timp posibil numai in urmatoarele conditii: produsele defecte vor fi impachetate in ambalajul de transport original sau intr-o cutie din carton dublu stratificat pentru o cat mai buna protectie pe durata transportului si trimise la sediul nostru. O data constata defectiunea se vor inlocui imediat si trimise la adresa dvs. fara nici un cost suplimentar!
Image
administrator
Site Admin
 
Posts: 47
Joined: November 11th, 2008, 1:03 pm

Return to Ce conduci?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron