Regulament forum

Lauda-te cu ce ai...

Regulament forum

Postby administrator » November 11th, 2008, 1:03 pm

IMPORTANT

1. Nu postati anunturi auto sau piese auto in acest forum. Pentru a adauga anunturi intrati la cateogira BAZAR si postati acolo. Mesajele care contin anunturi de orice fel pe acest forum vor fi sterse.

2. Inainte de scriere cautati cea mai buna categorie sau subiect pentru mesajele voastre, pentru evitarea postarii de doua ori a aceluiasi subiect sau scrierii inadecvate a mesajului dumneavoastra. Puteti folosi functia de CAUTARE.

3. Utilizarea limbii romane si exprimarea corecta in cadrul forumului este o conditie de baza pentru a fi membru al acestui forum; va rugam nu folositi grupari de litere de genul tz sau sh in locul diacriticelor; dupa semnele de punctuatie folositi spatiu; incepeti fraza cu litera mare. Nu repetati acelasi caracter de multe ori, gen !!!!!???.

4. Scrieti mesaje a caror subiect sa fie legat doar de subiectul discutat in acea categorie, nu despre alte categorii sau subiecte diverse,acestea scriindu-se in sectiunea offtopic.

5. Nu dati raspunsuri doar pentru a scrie ceva! Daca nu stiti sau nu aveti ce spune, lasati pe altii sa raspunda.

6. Este interzisa postarea de materiale pornografice inclusiv link-uri catre site-uri care contin asemenea materiale. Este interzisa postarea informatiilor care incalca legea drepurilor de autor. In cazul in care este implicita prezentarea unui asemenea material, atasati sursa informationala. Sanctiune pentru nerespectarea acestei reguli: Blocarea accesului cel putin 15 zile si chiar stergerea contului din cadrul forumului si al site-ului.

7. Inregistrarea in site cu date personale false duce la desfiintarea contului pe acest forum.

8. Mesajele trebuie sa fie scrise intr-un limbaj nederanjant pentru ceilalti utilizatori.

9. Aceasta comunitate se bazeaza pe intelegere si respect reciproc. Asadar, sunt interzise cu desavarsire injuriile, afirmatiile vulgare, rasiste, etc. Este interzisa ironia de prost gust, fara sens si orice mesaj care il poate afecta pe vreunul dintre membrii acestui forum. Punctele de vedere sunt cele care trebuie discutate, nicidecum persoana care isi exprima acel punct de vedere. In cazul in care se incalca acest punct din regulament, in functie de gravitatea si vulgaritatea mesajului, sanctiunea va fi de la interzicerea trimiterii de mesaje pe forum timp de 15 zile, pana la stergerea contului

10. Nu va promovati propriul site sau alte site-uri la care sunteti afiliat, nu acesta este scopul acestui forum si prin urmare, mesajele cu scop publicitar vadit vor fi sterse. Sigur, un link, un exemplu sau un scurt citat nu vor fi considerate abateri de la regulament.

11.Mesajele off-topic, cele gen IRC (ASL PLS, lol, kool etc si mesajele monosilabice) si cele gen 'invata cum sa te imbogatesti peste noapte' sunt interzise si vor fi sterse de catre adminul acestui forum.

12. In functie de mesaje, vom decide care dintre membrii vor deveni moderatori. In special, aceia dintre dumneavoastra care au pasiune pentru un anumit domeniu, aceasta pasiune fiind oglindita in calitatea mesajelor, vor fi contactati pentru a fi rugati sa ne ajute in moderarea forumului.

13. Titlul unui subiect trebuie sa fie clar si relevat pentru toti utilizatorii, nu folositi nume de subiecte de genul: "Urgent!", "Eroare ...", "Important", "Ajutoooor!", titlul scris cu litere mari: SALUTARE LA TOTI, interjectii: Aoleuuu, Bah ... prescurtari, cuvinte de argou sau expresii neconcludente.
Image
administrator
Site Admin
 
Posts: 47
Joined: November 11th, 2008, 1:03 pm

Return to Ce conduci?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron